skip to Main Content
0172-533522 info@salon-sensa.nl

Cosmedix Prep & Reset Event

Op 20 september hebben wij een Cosmedix event gepland om jullie onder te dompelen in dit fantastische merk. 

Wat houd het in: 
De Prep & Reset behandeling van Cosmedix is een professionele huidverzorgings treatment die is ontworpen om de huid grondig te reinigen, exfoliëren en te herstellen. Deze behandeling is ideaal voor mensen die hun huid willen vernieuwen en verbeteren, vooral na periodes van stress, huidirritatie of na intensieve behandelingen.

Stap 1: Prep
De eerste fase van de behandeling, Prep, richt zich op het voorbereiden van de huid door deze te reinigen en te exfoliëren. Dit zorgt ervoor dat de huid in de beste conditie verkeert om de actieve ingrediënten van de behandeling op te nemen.

    •    Diepe Reiniging: Dit deel van de behandeling verwijdert vuil, overtollige olie en onzuiverheden die zich op het huidoppervlak hebben opgehoopt.
    •    Exfoliatie: Door middel van een chemische peeling of enzymatische exfolianten worden dode huidcellen verwijderd, waardoor de huidtextuur verbetert en nieuwe huidcellen worden gestimuleerd.
    •    Openen van de Porieën: Dit helpt bij het maximaliseren van de opname van de actieve ingrediënten in de volgende stappen.

Stap 2: Reset
In de tweede fase, Reset, wordt de huid gekalmeerd, hersteld en gehydrateerd. Deze stap is cruciaal voor het herstellen van de huidbalans en het kalmeren van eventuele irritaties.

    •    Kalmerende Ingrediënten: Producten met kalmerende en ontstekingsremmende eigenschappen, zoals aloë vera, niacinamide of haverextract, worden toegepast om de huid te verzachten en irritaties te verminderen.
    •    Hydratatie: Een intensieve hydratatie zorgt ervoor dat de huidbarrière wordt hersteld en dat de huid optimaal gehydrateerd en beschermd is tegen uitdroging en externe invloeden.

De Prep & Reset behandeling is ideaal voor mensen die hun huid willen revitaliseren en herstellen, vooral na blootstelling aan stressoren zoals vervuiling, zonneschade of intensieve huidbehandelingen. Het resultaat is een zichtbaar gezondere, gladdere en stralendere huid.

Tijdens dit event kan je nu extra voordeling jouw behandeling ervaren. Reserveer jou plek via mail of telefonisch. 

Actie prijs Prep & Reset behandeling €49,50 en de gehele dag is er een stapel korting van 10 -15 – 20 procent korting! 

Back To Top